Chokolade
Og det skal være MØRK chokolade. Jo mørkere jo bedre, og denne 85% smager fantastisk. Den kan NÆSTEN ikke smelte i munden på dig. Og du behøver kun 1 lille bitte stykke – så er du tilfreds. Selv for sådan én som mig, som kan lappe en plade i mig på ingen tid.
I London kom vi forbi Thorntons Chocolatiers som ligger et eller andet sted på Oxfordstreet. Og flere andre steder er jeg ret så sikker på. Med i gruppen havde vi VIRKELIG en chokolade-pige. Altså jeg når hende ikke til sokkeholderne. Hun bliver direkte “hidsig”, hvis hun ikke får sin daglige chokolade. Så vi kom jo i slaraffenland.
Jeg faldt over disse 3 plader, som jeg ville have med hjem. Alle er spist – må jeg tilstå. Kan ikke have slik i huset uden at det bliver ædt – bogstavelig talt. Og jeg MENER ædt. Det er ikke menneskeligt. Derfor har jeg så sjældent søde sager ud over en tør kiks, og sådan én gider man jo sjældent sætte tænderne i.
Nå, men favoritten er HELT klar den med ingefær i. Det var som fuglene sang. Og med en dejlig varm eftersmag. UHM! Den forsvandt jo hurtigt – desværre!! Den med balsamico… den var da ok, men ikke prangende. 85% kakao’en… MUMS! Fantastisk! Men den holdt også i lang tid – netop pga det store kakaoindhold. Man bliver hurtig mæt.
Men nydt – DET blev de. Og JA, jeg har fotograferet tomme æsker. 😆
september 21, 2008 kl. 1:33 pm
Uhm chokolade 😉 Plejer nu ikke at være så vild med det med alt for højt cacaoindhold men denne chokolade kender jeg ikke. Det ér svært at lade det være når man har det indenfor sine døre 😛 Det er du ikke alene om 😉
september 21, 2008 kl. 3:30 pm
Altså jeg er helt vild med den i midten – uden den mærkelige krussedulle foran mit navn 😀 Ummmmmm
september 22, 2008 kl. 5:04 pm
Den i midten smager altså også bedst, kære SISTER. 😀 Det er den med ingefær – hedder gInger på engelsk. 😉